0532 308 50 73
Her Gün: 08:00 - 21:00
Gevher Nesibe Mah. Salih Avgun Paşa Cad. No: 16

Şeref Elektronik Hakkında

Şeref Elektronik adı altında 30 yılı aşkın bir süredir Kayseri’de profesyonel bir televizyon servisi olarak hizmet vermekteyiz. Ülkemizde en çok kullanılan ve neredeyse herkesin evinde olan teknolojik cihazlardan birisi olan televizyonlarımız, gün geçtikçe çeşitli arızalara sahip olmaktadırlar. Bu arızalar, kişisel hatalardan kaynaklanabildiği gibi, aynı zamanda televizyonun kendi sisteminden, yapısından da kaynaklanabilmektedir. Arızanın hangi sebeple ortaya çıktığına bakılmaksızın, Kayseri televizyon tamir servisi olarak uzun yıllardır hizmet veren firmamız, sizlerin her daim yanında olmakta ve televizyonlarınızla ilgili karşılaştığınız problemlere, en hızlı şekilde çözüm bulmaktadır.

Hakkımızda

Kayseri televizyon servisi hizmetini veren firmalar arasında gerek fiyatlarımızın uygunluğu, gerek verdiğimiz hizmetin kalitesi, gerek müşteri memnuniyeti odaklı olarak çalışmamız ve kalite politikamızdaki ilkelerle hareket etmemiz Şeref Elektronik olarak firmamızı özel bir yerde konumlandırmaktadır.

Gizici TV Servisi ekibimizle Kayseri'nin her yerine en geç 1 saat içerisinde servis hizmeti sunabiliyoruz. Arızalı televizyonlar için gerekli parçaları her zaman servis içerisinde bulundurarak, yerinde tamir hizmetini kısa sürede tamamlıyoruz. Yerinde tamir mümkün olmadığı durumlarda ise, arızalı cihazı Kayseri merkezde bulunan iş yerimize getirerek burada gerekli tamir işlemlerini tamamlıyoruz.

Kayseri’nin Kocasinan, Melikgazi, Talas, Hacılar ilçeleri ve Belsin, İldem, Mimsin, Anayurt, Erkilet, Fevziçakmak, Alparslan mahalleleri başta olmak üzere tüm ilçelerine ve tüm mahallelerini televizyon servisi hizmetini, 30 yılı aşkın bir süredir profesyonel bir şekilde vermekteyiz.

Kayseri televizyon servisi olarak verdiğimiz hizmetleri, isteğinize bağlı olarak hem belirttiğiniz adreste veya evinizde hem de yine seçiminize bağlı olarak, Şeref Elektronik firmamıza ait olan servis bölgelerinde sağlayabilmekteyiz.

Şeref Elektronik olarak 30 yılı aşkın süredir Kayseri'de Televizyon Tamir Servisi olarak faaliyet gösteriyor, ve haftanın her günü hizmet veriyoruz. Her marka televizyon için her türlü arıza tamiri yapıyoruz. Bilgi ve randevu için lütfen bizimle iletişime geçin.

GSM: 0532 308 50 73
Sabit: 0352 222 22 10
Mail: [email protected]
Adres: Gevher Nesibe Mah. Salih Avgun Paşa Cad. No: 16 Kocasinan / Kayseri
Çalışma Saatleri: Her Gün 08:00 - 20:00

Web sitemizde yer alan marka ve logolar tanıtım amaçlıdır. Şeref Elektronik özel servis olarak hizmet vermektedir.

© 2023 Şeref Elektronik - Her Hakkı Saklıdır
Web Tasarım: Merich
Footer BG
Telefon Et